HTML

Pain doesn't hurt - if it's all you've ever felt

Talán kitaláltad már, hogy itt nem sok örömteli dologgal találkozol majd. Ennek ellenére csak ajánlani tudom blogomat, hisz az enyém mellett könnyűnek érzed majd az életed...

Friss topikok

  • Emptiness: @wiloknieriel: Köszönöm szépen, én magam is azon vagyok :) (2011.01.11. 14:57) Hajnitlanul, de ez van
  • Emptiness: gyönyörű :) (2011.01.10. 16:52) Elégtelen
  • wiloknieriel: @Emptiness: Hú, hát izé? :D Nos, én nem vagyok sem normális, sem átlagos, így egyáltalán nem meg... (2011.01.04. 19:04) Köd
  • azallamenvagyok: @úriparaszt: mondasz valamit:) (2009.11.11. 13:33) Dysmorphophobia

Linkblog

Kevés

2011.09.17. 21:28 :: Emptiness

Annyira úgy érzem, hogy egy senki vagyok. Nem tudok olyan embert, akivel egyenértékű lennék. Ez rossz, mert kicsinálja azt a kevés emberi kapcsolatomat is, ami van. Hogy hogyan? Egyszerű.

Ha van egy barátod vagy barátnőd, gondolok itt egyszerű baráti kapcsolatokra, akkor ez a gondolat lehetetlenné teszi, hogy fájdalom nélkül nézd végig, ahogyan az a valaki akár csak szóba is álljon mással. Elhagyva és megcsalva érzed magad, noha nem ez történt. De neked fáj, sír a lelked. Aztán a tested is. A másik nem tud olyan meggyőző érvet mondani, amivel biztosíthatni tudna téged arról, hogy nincs okod ilyesmire, hisz a duma az csak duma.

És ha ez a valakid az ország másik végén él, elsődlegesen lelki a kötődés, akkor hiába a rengeteg kommunikáció. Nem elég.
Adhat rengeteget, adhatja számodra a világot, lehet a másik feled... attól még messze van és te is neki. És már rég lenyelted, hogy soha, de soha nem lehettek együtt, mégis könny szökik a szemembe, mikor ezeket a sorokat gépelem.

Talán mégsem nyeltem még le.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://painandhope.blog.hu/api/trackback/id/tr203234897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása